BIOEFFECT EGF Serum 25.05.2012 – Posted in: Естетика – Tags: , , , ,

 

РАСОТАТА Е СИЛА И САМОЧУВСТВИЕ!

small.jpgBIOEFFECT EGF Serum е нов революционен продукт за грижа за кожата, разработен на основата на медицински изследвания и последните открития при биотехнологиите. Той съдържа EGF клетъчни активатори, които стимулират обновяването на кожните клетки, в резултат на което видът и тенът на лицето придобиват по-здрав и младежки вид.

BIOEFFECT EGF Serum съдържа девет съставки, които са необходими за поддържането и стимулирането на естествената функция на EGF клетъчните активатори. Без консерванти, ароматизатори или добавки, както и непознати алергени.

EGF клетъчните активатори, които са използвани в BIOEFFECT EGF Serum са произведени по уникална генетична технология, при която активаторите се произвеждат вътре в ечемичните зърна с помощта на възобновяема геотермална енергия. Тази екологична технология прави възможно използването на чист и по-активен клетъчен активатор в BIOEFFECT EGF Serum, отколкото други продукти за грижа за кожата.

BIOEFFECT EGF Serum е подходящ за всички типове кожа.

BIOEFFECT EGF Serum е наличен в козметичните бутици на Спа център Хармония Благоевград, Boudoir Beauty Studio Sandanski и в он – лайн бутик за луксозна и специализирана козметика SPA Exeprt.

 

Съставки

  • Глицерин – За хидратиращ ефект
  • Аква – Чиста Исландска изворна вода
  • Натриев хиалурат – Солта на натриевата киселина е много добър хидратиращ агент
  • Tрометамин – Натурален буфиращ агент с ефикасен pH обсег от 7.0-9.2
  • Калциев хлорид – Стабилизатор, който подобрява ефективността на EGF
  • Екстракт от семена на ечемик – активен ечемичен ботанически екстракт
  • Алкохол (под 0,9%) – За подобрен строеж
  • Натриев хлорид – Стабилизатор, който подобрява ефективността на EGF
  • EGF (Трансгенетичен ечемик sh-oligopeptide-1) – EGF (Епидермален фактор за растеж)
  • биологичен протеин който стимулира клетъчното възраждане

Инструкции за използване

BIOEFFECT EGF Serum е подходящ за лицето в областта около очите и шията и заема мястото на традиционните нощни кремове. Най-добре е да се нанесат 2-4 капки върху почистена кожа преди лягане, за да може серумът да действа върху кожата, докато тя си почива.

Ефективност

effectivity.jpgEGF BIOEFFECT Serum освежава вашия тен и едновременно с това по естествен начин се бори със следите от стареенето на кожата. Най-важен е EGF клетъчния активатор, който стимулира обновяването на кожните клетки. Той съдържа и хиалуронова киселина, която балансира овлажняването на кожата. BIOEFFECT EGF Serum е подходящ за всички типове кожа, като е особено ефективен при суха и чувствителна кожа. Серумът възстановява проблемна кожа, елиминирайки черните точки и спомагайки за избистряне тена на лицето.

Ефективността на BIOEFFECT EGF Serum говори сама за себе си. При предварителните проучвания, проведени в Исландия през 2009 г. 76% от анкетираните отбелязват, че кожата им е подмладена и обновена в резултат от използването на серума. 99% отбелязват, че кожата им е започнала да изглежда по-свежа и същия процент казват, че биха препоръчали серума на свои приятели. Само след половин година след пускането в продажба на продукта в Исландия, 20% от исландските жени на възраст над 30 години го използват.

Многобройни доволни клиенти, използващи BIOEFFECT EGF Serum забелязват цялостно подобрени на кожата си само след няколко дни употреба. Това включва по-свеж вид, подобрено овлажняване и по-добър тен на кожата. След по-дълготрайна употреба се забелязват още по-драстични промени, дължащи се на ефекта на серума върху по-дълбоките пластове на кожата, като по-малко и по-незабележими бръчки и основно по-здрав и младежки вид на кожата.

BIOEFFECT EGF Serum трябва да се нанася равномерно върху кожата на лицето, включително в областта на очите и шията. Той се използва вместо традиционните нощни кремове. За най-добри резултати нанесете 2-4 капки върху чиста кожа вечер, за да може серумът да действа върху кожата, докато тя си почива.

Изследвания

Резюме

За да се установи ефикаснотта на BIOEFFECT EGF Serum в борбата му с видимите линии и бръчки и подобряването на еластичността и хидратирането, се проведе контролирано плацибо изследване с 15 човека в Исландия от ноември до декември 2010г. Резултатите показват, че BIOEFFECT EGF Serum има явен и категоричен ефект върху еластичността и видимите линии и бръчки само след 4 седмици на употреба и незабавен ефект при хитратацията на кожата.

Въведение

BIOEFFECT EGF Serum е нов революционен продукт за грижа за кожата, разработен на основата на последните открития в молекулярната биология. Това е първия продукт за грижа за кожата, който съдържа наподобяващ човешкия EGF (EGF – Epidermal growth factor – епидермален фактор за растеж), произвеждан от растения.
EGF е най–открояващия се клетъчен активатор при регенериране на кожата и ролята му при лечението на рани е проученa задълбочено. EGF действа като сигнализираща молекула между клетките (виж фигура 1). Действието на EGF зависи от разпознаването и свързването му с определен EGF рецептор в клетъчната мембрана, което задейства вътрешноклетъчен път, по който се изпраща сигнал. Резулатът е увеличаване на генната активност и клетъчното деленe. По-специално EGF стимулира клетките на кожата и образуването на колаген и еластин, ключови елементи при подмладяването на кожата.

Обстойно изследвания начин на връзка между епидермални и дерамлни клетки в кожата може да играе сериозна роля при постигането на ефекта от локалното използване на клетъчните активатори. Вече има все повече доказателства, които показват наличието на double stimulatory loop между клетките в горния слой на кожата. Резултат от тази широка връзка е засилване ефекта на клетъчните активатори върху кожата и по-нанатъшно подпомагане на потенциалната ефикасност от локалното нанасяне на клетъчните активатори за възобновяване на клетките на кожата.

effectivity.jpg

Производство

product-development.jpgВ Sif Cosmetics ние работим активно по проучването и разработването на нови BIOEFFECT продукти за грижа за кожата. Освен EGF клетъчния активатор има много други клетъчни активатори в кожата, които оказват въздействие върху външния вид. ORF Genetics, която е компания-майка на Sif Cosmetics, има 130 различни вида клетъчни активатори, които са в процес на разработка.

Ако трябва да сме по-точни, ние очакваме, че клетъчните активатори могат да подобрят ефикасността на повече козметични продукти за кожата и косата. Учените в нашата компания в момента са съсредоточени в това кои са най-подходящите от тях за BIOEFFECT продуктите, сами или в комбинация с други. Възможностите са безкрайни.

Сигурност

safety.jpgEGF клетъчния активатор се среща в естествен вид в човешката кожа. Когато се нанесе директно върху кожата, той работи там, където е нанесен. Клетките на кожата разпознават EGF клетъчния активатор и започват молекулярен процес, който стяга горния слой на кожата. По този начин BIOEFFECT EGF Serum подпомага свойствата на кожата за ревитализиране, обновяване и подмладяване.

Проведени са консултации с водещи учени в протеиновата технология и дерматолози при разработването на BIOEFFECT EGF Serum. При създаването му е наблегнато на ЕФЕКТИВНОСТТА, СИГУРНОСТТА И ЧИСТОТАТА. Серумът не съдържа консерванти, ароматизатори или други вредни химикали. Всичките му съставки са безопасни. BIOEFFECT EGF Serum не съдържа алергени.