Гипсов клин за перфектна фигура 19.07.2012 – Posted in: Естетика – Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Целулитът е заболяване, което се среща изключително често при женския пол след пубертета.

Оказва се, че козметичният дефект, т.нар. „портокалова кора”, е само върхът на айсберга.

Дълбочинните хиподермални и подкожни структурни изменения се оказват сериозен медицински проблем.

Фактори, предизвикващи поява на целулит представляват наследствената предразположеност, застойни явления, свързани с венозната и лимфната система, хормонални причини, затлъстяване, вариации в теглото, обездвижване, различни стресови фактори, климактериум, бременност и други.

За съжаление на всички дами, всеизвестно е – победата над целулита изисква време и търпение!

Добрата новина е, че на българския пазар има терапия, която дава моментални резултати. Нейните привърженици казват, че само 1 процедура е нужна, за  да се влезе в дрехи, с един номер по-малки.

Става дума за уникална терапия за моделиране на тяло , която изглежда като гипс бермуди.

Процедурата е комплексна, минава през няколко фази и обхваща различни естетични проблеми, като натрупване на мастни клетки, целулит, стрии, разширени вени.

Интензивната фаза е лимфен дренаж с  прополисова свещ с етерични масла от канела и джинжифил с която се прави топъл масаж с липоразграждащ и дрениращ ефект, подпомагащ локалното дрениране и лимфотока и извеждането от организма на разградените вече мастни киселини.

Върху проблемните зони се прави мозайка от ампули с Л карнитин, кофеин, гел с отслабващ ефект Фитосоник активен липоразграждащ продукт за ефективен и бърз липолитичен и антицелулитен ефект.

Липоразграждащият ефект се проявява директно върху адипоцитните звена, като атакува триглицеридите и ги превръща в свободни мастни клетки.

А на местата, които имат нужда от стягане се действа и с ултразвук, който видимо намалява появата на повърхностни кръвоносни съдове по кожата, дава моментално усещане за отпускане и отстранява чувството за тежест.

По време на гипс маската вече имате усещането че кожата ви се стяга и първите резултати в намаляването на обиколките вече са налице

Цената е повече от зашеметяваща :

Вносните процедури струват между 80 до 150 лв, а нащето предложение базирано на висококачествен медицински гипс  и френски биопродукти струва само 35 лв. за процедура, а в пакет от 5 до 10 процедури цената му е само 30 лв.

Гипсовите процедури могат да се комбинират с целутрон, бодирепинг термоодеало, термолифтинг с радиочестоти, антицелулитни масажи с вендузи и други  процедури по преценка на терапевтите.

Автор : Славина Дончева

Spa Expert