Бодирепинг – разделете се с излишните килограми, токсините и целулита 14.09.2012 – Posted in: Естетика – Tags: , , , , ,

Целулитът, известен още като „портокалова кожа” представлява мастни натрупвания под формата на трапчинки в областта на бедрата, ханша и корема вследствие отлагане на мазнини, вода и токсини,  които тялото не може да елиминира поради нарушения в лимфния и венозния дренаж с последващото развитие на фиброза.

Факторите, които водят до развитието на целулит, са: генетично предразположение, хормонални фактори(предменструален синдром, пубертет, бременност, менопауза, хормонално лечение, хормонозаместителна терапия,хормонална контрацепция) и венозна и лимфна стаза (неподходящи обувки, тесни дрехи и чорапи, работа).

 

Боди репинг произлиза от английски език и означава „стегнато повиване на тялото“.

Това е метод за отслабване и премахване на целулит по бедрата и тялото чрез комбинация от модерна козметология и телесна терапия.

Намалява обиколките на тялото и подобрява общото състояни и вида на кожата. Особено резултатен метод за корекция и моделиране на фигурата – без диети и хирургическа намеса. Боди репинг е авангарден метод за ефикасно въздействие върху целулит и подкожни мастни натрупвания, за бързо отслабване и нежна кожа. Процедурата се извършва с термоодеало.

Първата съществена стъпка се състои в пълна ексфолиация, която оставя кожата Ви мека и сатенено гладка.Ексфолиант за тяло с морски соли и етерични масла или пилинг ампули с гликолова киселина, която позволява лесно отстраняване на мъртвите клетки от епидермиса, подобрява кръвообръщението и нежно почиства кожата.

Втората стъпка от процедурата:

Краката,ханша и талията се намазват гладко с антицелулитно масло с люта чушка или , етерична антицелулитна комбанация,като подобрява текстурата и външния вид на третирания участък.

Третата стъпка от процедурата е Антицелулитен масаж, като към терапията може да се добави ампула с L – Carnitin или Coffein, активация с ултразвуков масаж, вакуум масаж.

Добавя се и детокс маска с водорасли или зелена глина или активна йодна течна маска в кафяви водорасли за скоростно отслабване.Термоодеалото спомага за разграждане на мазнините чрез затопляне. То е от специален материал с три самостоятелни части за затопляне. По този начин многократно се засилва ефекта от боди репинга.

Ефектите  от боди репинг:

• Подобрява общото състояние и вида на кожата при целулит;

• Премахване на отоците, изчистване, детоксикация на организма;

• Намаляване на обиколките в проблемните зони;

• Нормализиране обмяната на веществата;

• Активизация на отделителните функции на организма;

• Стимулация на микроциркулацията и кръвообращението;

• Антиоксидантно, общо подмладяващо действие;

• Повишава еластичността на съединителната и мускулната такъни;

• Нормализация на тургора на кожата

 

За дълготраен ефект се препоръчва пакет от 10 -15 процедури.

 

Процедурата включва :

/пилинг, антицелулитен масаж с вакуум и ултразвук, отслабващи и антицелулитни  ампули, опаковане с активна маска с водорасли за отслабване и моделиране  в термоодеало – 45 лв.

Пакетна цена за курс от 10 процедури – 390 лв.

Специален бонус към пакета – детокс масаж на стъпала

www.boudoiurbeautystudio.com

гр. Сандански, ул. Македноия 38, ет. 2

тел. за информация и консултации :

0898511816,0898220251,0889447877