Спа прoцедури в Сандански 25.11.2012 – Posted in: Естетика – Tags: , , , , ,

Сандански е прекрасен град за отмора и почивка. Известен с лековитата с вода и въздух, градът винаги е бил привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. В Сандански имате уникалната възможност да се насладите на планината, а Бяло море е съвсем наблизо и полъхът от него се усеща…
Главната улица ви изкушава с невероятни предложения за шопинг, а паркът е мястото на което можете да се разходите на чист въздух и да се полюбувате на красивата природа. Ако искате да съчетаете всичко това с процедури за разкрасяване и релакс, то наистина почивката ви би била пълноценна и релаксираща.

Ние в Spa & Beauty Studio Boudoir имаме какво да ви предложим !

При нас ще откриете екзотични спа процедури с биокозметика, мед и мляко, шоколад, ароматерапия, масаж с топли вулканични камъни, хавайски масаж Ломи Ломи, масаж с раковини, шиатсу масаж, лечебен и спортен масаж, програми за моделиране на фигурата, фризьорство, маникюр, педикюр.

Нашият екип от професионалисти ще ви обслужи любезно и с висок професионализъм. Ние говорим свободно гръцки,руски,английски език.

Заповядайте !

За ваше удобство резервирайте предварително посещението си при нас на телефони :

0898220151, Славина Дончева

0898511816, Димитрина Велева

[like xfbml=false action=recommend layout=standard width=7 height=7]