Ново ! Почистване на лице, дълбока хидратация и лечебни процедури с ултразвуков пилинг Скин мастер 01.12.2012 – Posted in: Естетика – Tags: , ,

Почистването на лицето с ултразвук е деликатна процедура, с дълбок и ефикасен почистващ ефект на порите. Въздействието на ултразвука води до дълбоко почистване на кожата от токсини, отстранява прекомерното омазняване и отпушва мастните жлези. Освен това, по време на почистването с ултразвук се осъществява микромасаж на кожата и заличаване на фините бръчици.

Друг полезен ефект на ултразвук пилинга е, че ускорява клетъчното обновяване, а младите клетки много по-пълноценно усвояват нанесените кремове и маски, използвани като ежедневна грижа в домашни условия.

Ултразвукът стимулира клетъчното обновяване, способства за дълбокото хидратиране на кожата , възстановява клетъчния метаболизъм и осигурява по- дълбоко проникване на лечебните козметични препарати.

 

Терапията се извършва с апарат, многофункционален ултразвуков комбайн за различни козметологични процедури.

Докосването на лопатката на уреда до кожата предизвиква появата на ултразвукови вибрации. Под въздействието на ултразвука порите се разширяват, отстранява се мазнината и се излющват мъртвите клетки. По този начин се стимулира създаването на повече млади клетки, почистават се порите и се ускорява клетъчния обмен на вещества.

Почистването с ултразвук е нетравмираща и напълно безболезнена процедура, която не оставя следи, зачервявания или белези.

За разлика от други методи за почистване на лице, ултразвуковият пилинг отстранява само старите клетки, без да травмира младите. В резултат на много внимателното и нежно въздействие се обновява повърхностния слой на епидермиса, кожата става мека и свежа.

Ултразвуковият пилинг не е подходящ за пациенти с кожни заболявания – витилиго, доброкачествени кожни образувания, възпалителни процеси, хиперпигментация, златно или платинено армиране; при хипертония, сърдечно-съдови заболявания и през втората половина на бременността.

ХИДРАТАЦИЯ С УЛТРАЗВУК

Един от най-важните фактори, водещи до възрастовите изменения на кожата е намалялата й способност да задържа вода. Доказано е, че зрялата суха кожа се дължи не на дефицит на подкожна мазнина, а на недостиг на влага.

Ефективната хидратация е комплекс от вътрешна хидратация, свързана с кръвообръщението и лимфоотока; външна хидратация, зависеща от условията на обкръжаващата среда и естествената способност на кожата да задържа вода.

 

Ултразвуковият апарат  подпомага всички фактори за хидратация на кожата, като води до пълноценна хидратация, равномерно разпределение на молекулата на водата и способства за дългото задържане на влагата.

След процедурата кожата за дълго време изглежда нежна и здрава.

 

Ултразвуковата хидратация протича на няколко етапа.

На първи етап със специална ултразвукова шпатула се прави лек пилинг, чиято цел е да се почистят мъртвите клетки и да се отстрани излишното количество себум.

Пилингът е деликатен, което не му налага сезонни ограничения. Чрез него се стимулира регенерирането на кожата и продуктите, които ще бъдат нанесени след това, се усвояват по-добре.

Вторият етап е същинската хидратация, когато на лицето се нанася най-подходящият за конкретния случай продукт и отново се въздейства с ултразвуковия накрайник за пълното му абсорбиране. Следва деликатен масаж.

При третия етап последователно се нанасят няколко козметични продукта, които правят кожата по-гладка, блестяща и свежа.

Процедурата е неподходяща за пациенти с пейсмейкър, след химически пилинг, както и за бременни във втората половина на бременността.

Почистване на лице с ултразвук – 35 лв.

Лечебна терапия за лице с ултразвук за мазна и проблемна кожа – 39 лв.

Дълбока хидратация на лице с ултразвук – 39 лв.