Радиочестотен лифтинг – революция в подмладяването 22.06.2013 – Posted in: Естетика – Tags: , , , ,

Триполярната технология е с по – бързи и видими резултати.

16_458_634099740063510008

Наричат го още лифтинг в обедната почивка.

Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия.Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.

Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След втората процедура започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Методиката термаж или термолифтинг е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 72 страни по света.

Това е eдинствения клинично доказан метод с уникална подмладяваща кожата технология и единствения начин за постигане на фейслифтинг без хирургична намеса.

Thermage-before-after-faces1

Какво представлява?

Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това – кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.

Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

Радиочестотната терапия притежава много предимства: тя е практически неболезнена; позволява незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот; намалява фините линии и повърхностните бръчки; стяга и контурира кожата на лицето и тялото.

След всяка следваща терапия ефектът се забелязва все по-осезателно. За оптимални резултати се правят 4-5 процедури.

RF BEAUTY е апарат от последно поколение, работещ с 3 полярна радиочестота.

Радиовълните течат между три електрода, в следствие на което дълбочината на проникване е контролирана и ограничена в зоната. / монополярния поток тече през цялото тяло/

RF BEAUTY загрява едновременно и хомогенно и повърхностния /дермален/ и дълбокия /хиподермалния/ (20 мм) слой на кожата.

Радиочестотния поток на триполярния RF Beauty е фокусиран и осигурява висока плътност на мощността, т.е. НЕЗАБАВНИ РЕЗУЛТАТИ, при напълно БЕЗБОЛЕЗНЕНА процедура.

Ще откриете методиката в студиото ни в Благоевград, както  и в студиото ни в Сандански.

0898220251

www.derma-expert.eu

www.boudoirbeautystudio.com