Неоперативна липосукция с ултразвукова кавитация и в студиото ни в Сандански ! 24.06.2013 – Posted in: Естетика – Tags: , , , , ,

Най- модерните технологии за премахване на целулит и локални мастни натрупвания по тялото – кавитация и радиочестота вече се предлагат в Boudoir Beauty Studio.

Кавитация – наричат я още неоперативна липосукция, заради забележителните ефекти от процедурата.

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите.  Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.

Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани. Ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника.

Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура.

Показания за приложение:
– лечение на целулит
– намаляване обема на мастната тъкан
– корекции на дефекти след операция за липосукция

Допълнителна информация :

Цената на процедурата е 30 лв. на зона от 20 кв. см / дупе, брич, паласки, бедра, корем /

В цената е включен и ръчен липомасаж или лимфен дренаж след процедурата. Процедурата се прави веднъж седмично, като между нея са препоръчителни два три антицелулитни масажа или апаратна процедура целутрон с дренаж. Задължително е да се пие много вода, и да се избягват храни, натоварващи черния дроб.

Консултациите за програмите за моделиране на фигурата за безплатни.

Можете да се свържете с нас на телефон 0898220251, Славина Дончева