Ново ! Collin Resultime Отслабващ и хидратиращ крем и Стягащ и хидратиращ крем 24.06.2013 – Posted in: Естетика – Tags: , , , , ,

 

Грижата за тялото и моделирането на фигурата е вече в пъти по – ефикасна !

562690_194402038_minceur2_H085013_L

Два нови продукта за тялото с двойно действие от лабораториите на Collin Resultime !
Отслабваща и стягаща грижа за тялото и Хидратиращ и отслабващ крем, с доказана ефективност – 3, 5 см. средно от талията !
Стягащ и хидратиращ крем с доказана ефективност от лабораторни тестове с 91 % по еластична кожа !

Отслабващ и хидратиращ крем Collin Resultime – въздейства на всички видове целулит.
“Изгаряне на мазнините”
Кофеинът активира липолизата/разграждането на мазнините/, и забавя липогенезата / синтез на съхранение на липиди/,L – carnitin е от съществено значение за транспортирането на свободните мастни киселини до мястото, където те да бъдат разградени и изгорени, като по този начин предотвратява складирането на подкожна мазнина.
Хидратация – част от семейството на основните мастни киселини, Омега 6, са от жизнено важно значение за организми, които не могат сами да си ги синтезират. Като основни хранителни вещества за клетките те поддържат нивото на хидратация и осигуряват оптимален комфорт.
Доказани резултати : Средно 3, 5 см. от талията, средно 1 см. от обиколката на бедрото. По мека кожа – 85 %, по стегната кожа 89 %, хидратиращ ефект 100 %.
Характеристики : Ултра мек и освежаващ крем с мигновено абсорбиране, Аромат – много свеж с лека цитрусова нотка.

Стягащ и хидратиращ крем Collin Resultime

Тонус – Силиконът е признат стимулатор на производството на колаген, като по този начин има стягащо действие и същевременно предотвратява гликирането / процес на втърдяване на еластиновите влакна/ и ограничава загубата на тонус.

Еластичност

Полифенолите и Флавоноидите имат реструктуриращо действие и повишават тонуса на кожата.

Анти – ейдж

Известен с мощните си антиоксидантни свойства витамин Е е основен в процеса на защита на организма от вредните ефекти на свободните радикали. Той също така помага за защитата на клетъчните мембрани в борбата срещу стареенето на кожата.

Хидратация

Комплекс Амино киселини и компоненти на NMF поддържат нивото на хидратация и предотвратяват дехидратацията чрез повишаване на способността на кожата да съхранява вода в повърхностните слоеве на епидермиса.

hydrating-firming-cream-and-hydrating-slimming-care

Продуктите са налични в козметичните ни бутици в салоните в  Благоевград и Сандански, както и в он – лайн магазина ни Спа експерт.

www.derma-expert.eu

www.boudoirbeautystudio.com

www.spa-expert.eu