НА КАКВО СЕ ДЪЛЖАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЕРАПИИТЕ ЗА ТЯЛО НА Biologique Recherche? 31.05.2016 – Posted in: Естетика – Tags:

 

biologique-recherche-tratamientos-corporales-barcelona
Методологията на Biologique Recherche се състои от изключителни масажни техники и специфични движения, използвани за нанасяне на продуктите, както и за революционни, видими резултати веднага след процедурата. Тези техники са се усъвършенствали повече от 35 години и са съсредоточени върху подмладяване и съживяване на кожата.
Какви са масажните техники за тяло на Biologique Recherche и как работят те?
Масажът на тяло на Biologique Recherche се фокусира специално върху определени части на тялото и точно това осигурява изключителните резултати. Техниките са абсолютно специфични и различни, което ги прави доста трудни за овладяване, но след като веднъж направите целия масаж, резултатите са НЕВЕРОЯТНИ!

12002747_962853240439728_4815082951550087015_n
Както и при процедурите за лице, така и при тяло, персоналният подход на Biologique Recherche винаги е насочен към здравето и благосъстоянието преди всичко. Изключително важно е да се гарантира, че тялото е балансирано, спокойно и изпитва цялостно усещане за благополучие, преди да започне всяка терапия!
Процедурите за тяло започват с масаж на корема. Този масаж има невероятни ползи за организма като цяло, тъй като той насърчава бързото отстраняване на токсините и отпадните продукти.

Използвайки маслото Huile Sous Ombilicale, масажът има цялостен, успокояващ ефект върху храносмилателната система. Biologique Recherche използва техниката Effleurage, която се състои от дълбоки омесващи движения и твърдо следване на пътя на чревния транзит с непрекъснати бавни, нежни, помпещи действия.
След като тялото е релаксирано, балансирано и приведено в състояние „дзен”, терапията може да започне. Важна техника е пощипващият масаж на Jacquet Leroy, в комбинация с продукти, които активират микро-циркулацията, тонизират и повишават хидратацията. Специфичните удари омекотяват съединителната тъкан, която е станала фиброзна и насърчават лимфния поток. Движенията са твърди и бързи, насочени към определени проблеми.

11987014_962853277106391_416171793815171754_n
По време на терапия Biologique Recherche, вие можете да забележите, че терапевтът ви държи едната си ръка постоянно в определена позиция, за да се гарантира правилното извършване на масажната техника и нейният максимален ефект. Това позициониране на ръката е жизненоважен елемент за успеха на процедурата; това не е просто физическо движение на ръката, а изисква много сила в ръцете и дланите!
Желаете да научите повече за терапиите за тяло на Biologique Recherche и масажните техники? Потърсете ни, ние ще се радваме да ви помогнем!