Ексилис – нехирургично отстраняване на целулит, мазнини и отпусната кожа на лицето итялото 20.07.2016 – Posted in: Естетика – Tags: , , , , , ,

Нашите специалисти имат голям опит в областта на неоперативното възстановяване и моделиране на лицето и тялото. Те използват най-съвременни методи и апаратура за диагностика и лечение, имащи за цел да подобрят начина на живот и самочуствието на нашите пациенти. Стремежът на целия екип е да задоволи системното търсене на такова лечение и да прилага новостите в съвременната медицина чрез аналитични подходи.

Exilis Elite

Системата Exilis Elite представлява най-модерната радиочестотна технология в света на естетичната медицина, ненадмината за оформяне контура на тялото, стягане на кожата и подмладяване на лицето. Exilis допълнително осигурява бързо и ефективно намаляване на бръчките с видими резултати – често дори и след първата процедура. Лечението с Exilis може да отложи или премахне необходимостта от инвазивна хирургия.
Практически всички области могат лесно да бъдат лекувани и подобрени. Exilis може да се използва и като допълнение преди и след прилагане на инвазивни техники, като липосукция, филъри, колаген, PRP лифтинг.


Преди                                                       След

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕXILIS Elite?
EXILIS Еlite е нов революционен метод за нехирургичен лифтинг на лицето, чрез стимулиране синтеза на колаген и редуциране на бръчките с RF (радиофреквенция ).
Всичко се постига само с две процедури, за не повече от 30 минути. Неслучайно ЕXILIS Elite е най-търсената и желана козметичнапроцедура за последните 2 години в САЩ.
ЕXILIS Elite е базиран на 10-годишен опит в областта на радиочестотните терапии и единствен комбинира RF и ултразвук. Ползва се монополярен мощен излъчвател, достигащ дълбочина на третиране до 4 см, при пълен контрол на температурата и без никаква болка.
Максималното удължаване на синтеза на колаген в кожата е желание на всеки човек и гаранция за видима младост и свежест. Колагенът е белтък, който изгражда огромен брой структури в организма – той е в стените на кръвоносните съдове, в хрущялите на ставите, в мускулите, той е и основен градивен елемент на кожата. Вследствие намаляване количеството колаген се появяват бръчките тип „пачи крак”, назолабиалните бръчки, марионетни линии, неравен ръб на долната челюст, двойна брадичка, набръчкана шия, деколте и ръце.

Успехът на процедурата се дължи на бързото доставяне на достатъчно висока енергия до 90 w в дълбокия и среден слой на кожата, без пациентът да изпитва болка. Вследствие активиране на серия от каскадни реакции, започва миграция на фибробласти в третираната област. Тези фибробласти синтезират нови колагенови влакна, които реструктурират и стягат тъканите, намаляват размера на порите, както и дълбочината на бръчките. Всичко това води до промяна в тургура и овала на лицето.

Промяната е видима веднага след процедурата, но истинските клинични резултати настъпват след 2–3 седмици и достигат своя пик през втория, третия месец.
EXILIS Elite е подходящ за всякакъв тип кожа, както за жени така и за мъже!


Преди                                                       След

Какво може да направи Ексилис Елит за вашето тяло:

 • намалява обема на мастните отлагания
 • намалява обиколките на третираните зони
 • подобрява тургура на кожата
 • стимулира производството на колаген
 • стяга кожата


Преди                          След

 • Обработват се отделни зони като: корем, вътрешна и външна част на бедрата, паласки, задна част на бедрата, глутеус, колене, ръце, гръб.
 • Всяка зона се обработва според нуждите,  възможни са два режима на работа – намаляване на обиколките (липолиза) и стягане
 • Необходим брой процедури: 4-6.
 • Интервал на работа между две процедури: 1-2 седмици.

Как работи Ексилис Елит?

 • Радиочестотата освобождава мазнините от мастните клетки. Енергията на апарата загрява дълбоко мастната тъкан, активира обмяната на веществата и разрушава адипоцитите. Високата температура извлича мазнината от мастните клетки и по този начин мастният слой намалява – и като дебелина, и като количество.
 • Механичните (ултразвукови) вълни помагат да се разрехавят мастните фиброструктури, които се явяват причина за оформяне на съединителнотъканните повлекла, в които се намират мастните клетки. Така те са по-достъпни за по-нататъшно ефективно лечение.


Преди                   След

 • Броят на процедурите зависи от първоначалното състояние, но обикновено се колебае в рамките на 4-8 процедури през 1-2 седмичен интервал. Само за няколко третирания уникалната комбинация от две технологии – радиочестота и ултразвук водят до редуциране на обиколки и локализирани мастни натрупвания, стягане и оформяне на контурите на тялото.
 • Процедурите се правят за не повече от 30 минути, като в повечето случаи са дори релаксиращи, без болка и никакъв възстановителен период. Непосредствено след третирането в съответната зона се получава зачервяване, но то е  временно и е критерий за добре извършена процедура и адекватно загряване, нужно за положителните резултати от терапията. Разбира се, при третиране на тялото е повече от желателно курсът с Ексилис Елит да се комбинира с двигателен режим и по възможност правилно хранене.
 • За контакти с наш консултант :
 • Славина Дончева,0898220251,0887700480
 • www.derma-expert.eu