Нова система за фотоподмладяване,фотепилация,акне,капиляри и пигментацииENERGIST ULTRAPLUS VPL 17.04.2017 – Posted in: Естетика – Tags: , , , , , , ,

 

 

 

 

 

 

UltraPlus VPL е най-съвременната VPL system на Energist – компания, специализирана в изработването на системи за светлинна терапия.

Използването на доказалата се в практиката технология Variable Pulsed Light в системата UltraPlus VPL предлага висока мощност и многообразие на постиганите резултати при терапия на разширени капиляри, белези на стареене и тъмни петна и лечение на акне.

Машината работи с 3 работни глави, даващи възможност за селектиране на желаната дължина на вълната в спектъра между 415 и 960 nm. Така става възможно предоставянето на различни терапии при използването на един уред. Професионалната работна глава позволява постигане на пикова мощност от 51J/cm2 при работен електрод от 1 см и по този начин успява да третира ограничени тъмни петна с по-голяма успеваемост от класическите IPL-системи при подобрен профил на безопасност.

The UltraPlus VPL предлага широка гама от възможности за лечение, с най-високо качество на резултатите:

Благодарение на предварително зададените 840 различни импулсни вариации, специфични настройки за лечение и енергия на импулс до 51J/cm², UltraPlus VPL предоставя подобрени възможности за терапия.