Лазерна епилация от последно поколение вече и в Сандански ! 09.08.2017 – Posted in: Alex cosmetic, BDR, LC Bio, Maria Galland, Phyt`s, Грим, Естетика, Промоции – Tags: , , , ,


САМО 6-10 ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ТРАЙНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ НА ТРЕТИРАТАНАТА ЗОНА.
Диодният лазер на испанската фирма Cocoon Medical – Elysion (Елисион), премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фуликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата.
Лесен за ползване тъч скрийн с насочваща програма
Лесен за ползване тъч скрийн с насочваща програма
Процедурите позволяват ефективно премахване на косми дори от най- чувствителнaта кожа на лицето. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликолите.
Фототиповете кожа се класифицират по скалата от 1 до 6. Определят се по тона на кожата и цвета на косата. В различните фоторипове попадат хора с много бледи кожи и светли коси, както и тъмни кожи с тъмна коса.
Основното различие и предимство на Elysion (Елисион), е че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен или светли косми.
Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове, прилага се през всички сезони (вкл. И лятото), като процедурата е безопасна и за кожи с тен. Нещо, което не беше възможна опция при епилациите от предишно поколение.
Ще откриете модерния метод в центъра ни за красота в Сандански.